Zámbó-Ker

Cserépkályhák - Kandallók - Kiegészítők
bemutatóterme és szaküzlete
Minden egy helyen, ami hagyományos fűtés, fatüzelés
Telefon: +36 22/510-124
Fax: +36 22/510-129
E-Mail: info@zamboker.hu

Szállítási feltételek

Szállítási módok

A webáruházunkban szereplő árukínálat specifikus összetételét, valamint azok méretének és súlyának igen széles skáláját figyelembe véve elsősorban az üzletben történő átvételt, illetve a méretükben és súlyukban futárszolgálattal szállítható áruk szállítását futárszolgálattal preferáljuk. 

Az áru megrendelésekor Ön dönti el, hogy futárszolgálat útján vagy székesfehérvári telephelyünkön történő átadással kívánja-e az árut átvenni. Üzletünkben a nyitvatartási idő alatt tudjuk átadni a megrendelt árut, mely azonnal elszállítható.

Üzletünk címe: Zámbó-Ker Kft., Székesfehérvár, Kálmos u. 2.

                           GPS koordináták: 47.182611; 18.476526

Nyitva tartás: 

Hétfőtől Szerdáig: 8:00 - 16:00
Csütörtökön: 8:00 - 18:00
Pénteken: 8:00 - 16:00
Szombaton, Vasárnap: ZÁRVA

Szállítási díjak

Magyarország területén a futárszolgálatok által közzétett szállítási díjak tartalmazzák, melyek a következők:

  • Személyes átvétel esetén:                                            nincs költség
  • Postai úton, ill. futárszolgálattal (utánvéttel):          a díjról pontosítás után e-mailben értesítjük
  • Postai úton, ill. futárszolgálattal (előre utalással): a díjról pontosítás után e-mailben értesítjük

Árak

A termékeinknél feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a házhozszállítás díját. Áraink magyar forintban értendőek.

Szállítási határidő

Az áru átvételének lehetséges időpontjáról e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt.

Webáruházunkban a raktáron lévő megrendelt áru 2 munkanapon belül rendelkezésre áll és azt átvehetik, vagy kiszállításra kerül. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, akkor e-mailben értesítjük az átvétel vagy a kiszállítás lehetséges időpontjáról. Ha megrendelés előtt szeretne tájékozódni az adott termék szállíthatóságáról vagy szállítási határidejéről, akkor kérjük, hogy érdeklődjön telefonos (+36 22 510 124) vagy e-mail (info@zamboker.hu) elérhetőségeink egyikén.

Fizetési módok

A termék ellenértékének kiegyenlítése belföldön magyar forintban, más EU tagállamokból érkező rendelések esetén magyar forintban, vagy EUR-ban egyaránt lehetséges, napi árfolyam alkalmazásával.

Belföldi fizetési módok:

  • Személyes átvételnél számla ellenében üzletünkben készpénzzel,
  • Személyes átvételnél számla ellenében üzletünkben bankkártyával,
  • Banki átutalással történő előre fizetés is lehetséges az áru átvétele, ill. elküldése előtt (az átutalás közlemény rovatában szükség van a megfelelő hivatkozásra az azonosíthatóság érdekében),
  • A postai kézbesítésnél utánvét formájában,

A nemzetközi fizetési módnál: Az EU tagállamaiból, vagy más országokból érkező rendelés esetén: a fizetés banki átutalással történhet, előre az áru átvétele, ill. elküldése előtt (pro forma) a vásárlónak e-mail útján megküldött számla alapján.

Szerződéskötés

A Megrendelés elküldésével és annak a cégünk által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Zámbó-Ker Kft., mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között a fentebb és továbbiakban említett feltételekkel.

A megrendelés írásbeli szerződésnek minősül, melyet a Zámbó-Ker Kft. minimum a szállítás megtörténtéig, illetve az utánvét összegének a bankszámlára történő megérkezéséig +3 napig (elállás jogának bejelentési ideje) köteles megőrizni. A szerződéskötés nyelve a magyar. A Szállító utánvéttel a futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelése alapján kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatja, vagy a Megrendelő személyese átveszi azt a Szállító telephelyén. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket vagy a Szállító telephelyén azokat átvenni, a Szállító által küldött visszajelzésen feltüntetett vételárat banki előre utalással, vagy személyesen készpénzben kifizetni Szállító telephelyén, illetve készpénzben a kézbesítő futárszolgálat munkatársa részére kifizetni, mely esetben ez az ár a termékek szállítási költségeit is tartalmazza. A használt állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől. Az itt nem szabályozott kérdésekre a PTK, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Fontos tudnivaló

Honlapunkon törekszünk mindig a valós termékadatokat és a pontos árat feltüntetni, de az elírásokért és az esetlegesen rendszerhiba miatt előforduló téves ár és adat megjelenésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az Ön védelme és pontos tájékoztatása érdekében minden rendelést telefonon és/vagy e-mail-ben visszaigazolunk. Ekkor kerül véglegesítésre a termék ára és a várható kiszállítási határidő. Csak ezek kölcsönös elfogadása után tekinthető a rendelés élő rendelésnek. 

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, (pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült piaci árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra), akkor cégünk nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vevő dönthet a vásárlási szándék fenntartásáról. 

Árainkat a beszerzési árak alapján folyamatosan igyekszünk a legalacsonyabban tartani. Egyes esetekben az árak csak raktárkészletünk, vagy beszállítóink raktárkészletének erejéig érvényesek. A készlet elfogyását követően befogadott, vagy a raktárkészletet meghaladó rendeléseket már – részben vagy egészben – csak az árcsökkenés előtti áron igazoljuk vissza.

A Webáruházban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek!

Kiskereskedelmi üzleteink általában külön árakkal és akciókkal dolgoznak. Ha a Webáruházat csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás, vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról és hivatkozzon a Webáruházra. 

Szakemberajánló Leiratkozás a hírlevélről
GY.I.K. | Szállítási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | Vásárlási feltételek
© Copyright 2013 Zámbó-Ker Kft. Minden jog fenntartva.
Cím: H-8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2. Telefon: +36 22/510-124 E-Mail: info@zamboker.hu
Készítette: GlobalWeb Design Studio